Informasjon frå Lånekassa:

Nytt frå Lånekassa med informasjon om digital signering:   Frå neste undervisningsår (2016-2017) kan foreldre til elevar under 18 år får vedtaket om støtte elektronisk og signere digitalt på vegner av barnet digitalt.

Sjekk linken Elevråd/Lånekassa under for meir informasjon.

Voksenopplæring, nye kurs i 2016.

Vi startar opp nye kurs i m.a. helse- og oppvekstfag og generell studiekompetanse hausten 2016.

Du finn meir informasjon om Voksenopplæring i menyen for studietilbod øverst til venstre på denne sida. Der finn du og opplysningar om kor tid du kan treffa oss.

Nedanfor finn du i tillegg ei lenke til HFK sine sider for voksenopplæring.

Til Senter for voksenopplæring

Ryddedag, avd. Vatle

Lærarar har rydda ut mykje frå lokala på avd. Vatle. Meir rydding står att før vi om litt tid er ute av lokala på Vatletun, men prosessen er i gang....

Open dag, 3. mai 2016

Vi takkar alle for gode bidrag til ein flott dag.   Vi takkar gjestane våre for godt frammøte denne dagen.