Frisørsalongen, timetinging:

Frisørane på Voss vidaregåande skule, avd. Vatle tek i mot kundar på onsdagar og fredagar, kl 0900 - 1400 og på desse dagane:

Onsdag 04.5.
Onsdag 11.5.

Dei tilbyr rimelege behandlingar og ei hyggeleg oppleving.  Dei håpar du vil ta turen innom på avd. Vatle, adresse Furevegen 15. Du kan også ringe dei på tlf. 56 53 22 44.

Informasjon frå Lånekassa:

Nytt frå Lånekassa med informasjon om digital signering.   Sjekk linken Elevråd/Lånekassa under for meir informasjon.

Voksenopplæring, nye kurs i 2016.

Vi startar opp nye kurs i m.a. helse- og oppvekstfag og generell studiekompetanse hausten 2016.

Du finn meir informasjon om Voksenopplæring i menyen for studietilbod øverst til venstre på denne sida. Der finn du og opplysningar om kor tid du kan treffa oss.

Nedanfor finn du i tillegg ei lenke til HFK sine sider for voksenopplæring.

Til Senter for voksenopplæring

Ungdoms-OL, Lillehammer frå 12-21 februar

Måndag, 25. januar var OL-elden til Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer innom Voss. Alle elevane frå avd. Vatle - Voss vidaregåande skule (saman med elevar frå alle dei andre vidaregåande skulane på Voss) var då samla på Prestegardslandet.   Ungdoms-OL på Lillehammer startar 12. februar og avsluttar 21. februar, 2016.