Ledige stillingar

Me har ledige eit vikariat på skulebiblioteket.

Sjå fullstendig utlysing: http://www.hordaland.no/nn-NO/ledige-stillingar/

Søknadsfrist 5. juni.

Skulekvalitet

Kunnskapsdepartementet offentleggjorde i april ein rapport som skulle vise kvaliteten på dei vidaregåande skulane. På bakgrunn av resultat på sju variablar knytt til gjennomføring og elevane sine faglege resultat, fekk kvar skule ein poengsum mellom 1 og 6. Stord vgs fekk poengsummen 3.5 som er over både lands- og fylkessnittet - eit godt utgangspunkt for vidare arbeid med læringsmiljøet.

AKTUELT

Strålande lunsjkonsert med  «Blanda drops»

Strålande lunsjkonsert med «Blanda drops»

4. mai hadde elevane på MU-avdelinga, saman med ei gruppe elevar på Stord ungdomsskule, vårkonsert i konsertsalen. Elevane hadde førebudd konserten i lang tid, og gjennomførte med song og dans til stor jubel frå ein fullsett sal. Me er veldig stolte over elevane våre og synes det var ekstra kjekt med fin omtale i Sunnhordland.

Hjartestartar til Vabakkjen

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke har gitt ein hjartestartar til skulen. Elevrådet ved skulen står bak initiativet, og 4. mai blei gåva overrekt av representantar frå LHL.

Sjå fleie saker