Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Stend vidaregåande skule skal i samarbeid med Aktørane gjennomføra eit pilotprosjekt for personar mellom 18 og 30 år, som står utanfor arbeidslivet. Me skal tilby arbeidspraksis og opplæring på ulike arbeidsarenaer på Stend, slik at folk kjem seg ut i aktivitet, utdanning eller arbeid.

Pilotprosjektet startar opp 1. desember 2015. Meir informasjon om prosjektet finn du under fana for vaksenopplæring:kurs.

Aktuelle samarbeidspartnarar og interesserte er inviterte til informasjonsmøte måndag den 12. oktober klokka 10.00-12.00.

Møtet 24. september er avlyst.

Invitasjon informasjonsmøte pilotprosjekt

Ny helsesøster på Stend

Vi ønskjer Trude Vie Ytrearne velkomen på plass som helsesøster på Stend. Ho er på skulen tysdager, onsdagar og torsdagar. Meir informasjon finn du på ItsLearning:InfoElev, og under "helse og miljø" på nettsida.

Aktuelt

Skulestart

Skulestart

Eit nytt skuleår er i gong, og på Stend betyr det at mange grupper allereie har vore på tur. Gjennom turane blir dei godt kjent med kvarandre og med faga, og vi trur dette legg grunnlaget for betre læring resten av året. Her kan du sjå bilete som viser litt av dei aktivitetane som har skjedd så langt.

Sjå fleire saker