Stengt veg frå 18. januar -  til 12. februar

Det skal byggjast fortau til den nye Sjydnahaugen barnehage i Øystese.  Vegen Nedre Vik vert stengd for biltrafikk.
Arbeidsområde: Frå FV 7 og opp til avkøyrsle Øystese Trykkeri.
Omkøyring via FV 130/131 (Sjusetevegen/ Meierihola/ Øystese Gymnas). Gåande kan passera.

Inntak på spesielt grunnlag

Søkjarar med fortrinnsrett, søknadar på individuelt grunnlag og minoritetsspråklege søkjarar må søkja opptak til vidaregåande utdanning innan 1. februar 2016.

Informasjon om inntak til vidaregåande opplæring med søknadsfrist 1. februar

Til London med Vg3 engelsk

Det er blitt ein tradisjon for Samfunnsfagleg engelsk å reise på studietur til London i tredje klasse. I år var vi fire netter i storbyen. Fast på programmet er besøk i parlamentet, både over- og underhuset. Nytt i år var omvising på BBC Broadcasting House, der elevane fikk prøve seg som nyhendeopplesarar, og vi spelte inn radioteater. Elles var det museumsbesøk og felles restaurantmiddag og kino på kveldane.

Vg3 får besøk av forfattar Ruth Lillegraven

Vg3 har laga kortfilmar der dei tolkar dikt frå samlinga URD av Ruth Lillegraven. Filmane er ein del av Litterært program,  fordjupingsoppgåva Vg3 jobbar med i norsk. Torsdag 28. januar kjem Ruth Lillegraven på besøk til Øystese gymnas, det blir stas!