Os vgs på Instagram!

Sjekk ut Os vgs si nye side på Instagram! Følg skulen for å få nye bilder frå skulekvardagen til elevane på Os vgs.

Lenke til Instagram

Os vgs utfører byggeoppdrag.

Har du arbeid som passar til elevar på byggteknikk så kan du sende en førespurnad på nettsida vår. Elevane gjer arbeid under kyndig rettleiing av lærar med lang erfaring innafor byggfaga.

Bestill byggeoppdrag

Elevar på praksis i Spania

Tidleg i april reiste elevar frå Os vgs ned til flotte sørvest kysten av Spania, nær Gibraltar. Turen har vært ein del av prosjekt til fordjupning i Sal og Service. Elevane reiste ned for å oppleve ein næringsbedrift i Spania.

Tilgjengelege nettadresser under eksamen

Utdanningsdirektoratet har opna opp for at skulane kan bruke nettbaserte hjelpemiddel under eksamen. Opplæringsavdelinga har valt ut eit sett med adresser til hjelpemiddel som ikkje tillèt kommunikasjon.