Os vgs utfører byggeoppdrag

Har du arbeid som passar til elevar på byggteknikk så kan du sende en førespurnad på nettsida vår.

Elevane gjer arbeid under kyndig rettleiing av lærar med lang erfaring innafor byggfaga. Det er viktig å ta hensyn til noko skjønnsmessig avvik og auka materialbruk.

Bestill byggeoppdrag

Informasjonsmøte m/ stand om videregående opplæring

Torsdag 11. februar kl. 18.00 – 20.00 i kantina på Os vidaregåande skule.
Informasjonsmøtet er for elever i 10. klasse med foreldre/foresatte og elever som skal fortsette med utdanning i videregående skole.

Det vil bli servert kaffe og noe å bite i.

VOLLEYBALLTURNERINGEN

Så har vi nok en gang lagt volleyballturneringen bak oss. Et flott og svært vellykket arrangement! En særlig takk til Bente og Rudi, men også stor takk til alle andre som var med på å gjøre denne dagen så bra!

PLANLEGGINGSDAGEN 15.01.16

Planleggingsdagen vart noko meir enn vurdering i orden og adferd og terminkarakterar. Tilsette ved Os vgs fekk opplæring i HLR av vår kollega Eva S. Strønen.