Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Mattesuppe og Fagsnacks

Vi har startet opp igjen med Mattesuppe og Fagsnacks. Tirsdager i midttimen og onsdager fra 13.45 kan du møte opp på rom 228/229 for å jobbe med fag. Vi har lærere tilgjengelig som kan hjelpe deg med fagene. Vi server frukt og nøtter på tirsdagen og suppe på onsdagen. Tiden du bruker til å jobbe med fag kan du bruke til å få trukket fra fravær til legetimer og legeerklæringer. Vel møtt!

Høstskole

Olsvikåsen vgs har en tradisjon for å holde åpent i høstferien. Mange elever ønsker å bruke denne uken til å styrke seg faglig i ett eller flere fag. Dette har du muligheten til også i år! Fra 5. til 9.oktober arrangerer vi høstskole hvor elevene våre kan komme på skolen, få hjelp av lærere i fagene, prate med venner og spise pizza. Tilbudet er i tiden fra kl. 09 – 1500 hver dag, og du kan velge hvilke dager som passer for deg, evt. om du ønsker å delta bare deler av dagen. Meld deg på hos kontaktlærer.

Aktuelt

Nytt elevrådsstyre

Nytt elevrådsstyre

Vi har fått et nytt elevrådsstyre på Olsvikåsen. Vi har tradisjon for å ha et engasjert og motivert elevrådsstyre som taler elevene sak og sørger for at de miljøet blir best mulig på skolen.

De gule englene på båttur

De gule englene på båttur

De gule englene fra Olsvikåsen videregående skole var med som ledsagere på en båttur for eldre fra forskjellige sykehjem i Bergen.

Se flere saker