nyttig informasjon

INFO ETTER FORELDREMØTET

Her finner du presentasjon vist på foreldremøte 2.februar.

Her finner du blokkskjema for programfag 2016-17

ÅPEN KVELD

Tirsdag 9.februar kl.18.30-20.30 inviterer vi framtidige elever og deres foresatte til Åpen kveld hos oss. Informasjon om skolen og mulighet til å besøke våre utdanningsprogram.

Les plakat Åpen kveld

Kunnskapsministeren lot seg imponere av NGV-elever

(foto: Torbjørn Røe Isaksen)       25.november kom kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på besøk på Nordahl Grieg vgs. Han møtte elever på skolens spillverksted der han fikk se hvordan man kan lære engelsk ved hjelp av dataspill og skypekommunikasjon med canadiske elever. Videre besøkte han teknologiverkstedet og elever fra skolens Grønn innovasjonssatsing, der han ble imponert av elevenes oppfinnsomhet.

Teater Manu besøkte Nordahl Grieg vgs

Torsdag 22.okt besøkte Teater Manu - Norges eneste profesjonelle teater som har tegnspråk som scenespråk - Nordahl Grieg vgs i forbindelse med sin turné der de viser "Den Stundesløse" av Ludvig Holberg. Tegnspråk gir en ekstra dimensjon til teaterets forestillinger. Teater Manu spiller også alltid med stemmeskuespillere, slik at man får like godt utbytte om man ikke kan tegnspråk.

Se flere saker