nyttig informasjon

Om Framtid2016 på NGVmedia
Blokkskjema programfag 2016-17

Ny rektor ved Nordahl Grieg vgs

Leif Sigurd Danielsen er ansatt som ny rektor ved Nordahl Grieg videregående skole. Han tiltrer i stillingen 1.august 2016. Elever og ansatte ved NGV gratulerer med ansettelsen og ønsker vår nye rektor velkommen til skolen vår!

Kunnskapsministeren lot seg imponere av NGV-elever

(foto: Torbjørn Røe Isaksen)       25.november kom kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på besøk på Nordahl Grieg vgs. Han møtte elever på skolens spillverksted der han fikk se hvordan man kan lære engelsk ved hjelp av dataspill og skypekommunikasjon med canadiske elever. Videre besøkte han teknologiverkstedet og elever fra skolens Grønn innovasjonssatsing, der han ble imponert av elevenes oppfinnsomhet.

Se flere saker