Kvifor velje Manger ?

Manger folkehøgskule er for deg som vil utvikle talentet ditt i eit kreativt miljø. Du møter erfarne og dedikerte lærarar som dekker eit breitt fagområde.

• Skulen har moderne utstyr og fasilitetar
  • Du er tett på Bergen sitt kulturliv
  • Studietur er inkludert i prisen
  • Liten skule - tett miljø
  • Eit år med opplevingar, progresjon og læring
Her finn du oss

Søk Manger folkehøgskule!

Opptaket skjer på bakgrunn av søknaden din og det du skriv om motivasjon, interesse og forventningar. Gje utfyllande opplysningar om bakgrunnen din og om kvifor du søkjer folkehøgskule generelt og den aktuelle faglinja spesielt.

• Opptaket startar 1. februar.
  •  Aldersgrensa er 18 år. Det kan gjerast unntak i spesielle høve.
  • Søknaden må vera fullstendig. Fyll ut alle felt.
  • For fleire detaljar; sjå "Opptakskriterium" under.
Send søknad!

Årets TrafoTalent 2015

Elev på bandlinja på Manger folkehøgskule, Imre Elzer, har vorte kåra til årets TrafoTalent 2015. Prisen vert delt ut av trafo.no, eit nettsamfunn for kunstneriske og kreative ungdommar mellom 16 og 22 år. I samband med huskonserten onsdag overrekte Atle Håland frå fagjuryen prisen på 15 000,- kroner til Imre.

Klare for utlandet

Neste veke er det duka for årets studieturar på Manger folkehøgskule. Reisemåla er London for musikk/bu/fritid, Nord-England for brassbandlinja og New York for band, musikkproduksjon og vokal. Som alltid står det faglege i fokus på turane, men elevane vil også få tid til å utforske plassane og kulturen dei besøker.