Kvifor velje Manger ?

Manger folkehøgskule er for deg som vil utvikle talentet ditt i eit kreativt miljø. Du møter erfarne og dedikerte lærarar som dekker eit breitt fagområde.

• Skulen har moderne utstyr og fasilitetar
  • Du er tett på Bergen sitt kulturliv
  • Studietur er inkludert i prisen
  • Liten skule - tett miljø
  • Eit år med opplevingar, progresjon og læring
Her finn du oss

Søk Manger folkehøgskule!

Opptaket skjer på bakgrunn av søknaden din og det du skriv om motivasjon, interesse og forventningar. Gje utfyllande opplysningar om bakgrunnen din og om kvifor du søkjer folkehøgskule generelt og den aktuelle faglinja spesielt.

• Opptaket startar 1. februar.
  •  Aldersgrensa er 18 år. Det kan gjerast unntak i spesielle høve.
  • Søknaden må vera fullstendig. Fyll ut alle felt.
  • For fleire detaljar; sjå "Opptakskriterium" under.
Send søknad!

Reunion på Manger

Helga 29. – 31.mai var det duka for reunion for elevane som gjekk ut for 1, 5 og 10 år sidan. Dette er eit svært populært arrangement der elevane får høve til å treffe gamle kjente, mimre, og kose seg med god mat og drikke. For dei eldste er det også ein flott anledning til å sjå korleis skulen har utvikla seg dei siste ti åra.

Manger folkehøgskule i ny drakt

Manger folkehøgskule har no fått ny visuell profil med ny logo og heilt nye nettsider. Eigar Hordaland fylkeskommune har jobba fram ein profil som er felles for alle deira skular og bedrifter. Nettsidene vert svært brukarvenlege og vil fungere på alle digitale plattformar.