Praktisk informasjoN

Åpen dag for nye elever

Langhaugen inviterer til «Åpen dag» for ungdomsskoleleever onsdag 10. februar, kl. 09.30-12.00.
Programmet består som tidligere år av opptreden av musikk- og danseelever og orientering om skolen, ulike fag og elevaktiviteter. Det blir salg av kaker til inntekt for studieturer.  Påmelding til skolen: 55 36 14 00 eller Tore.Tveit@hfk.no

Fagvalg for neste skoleår:

Elever på vg1 og vg2 studiespesialiserende skal velge programfag for neste skoleår.  Dette gjøres på Its Learning. Frist prøvevalg mandag 8.februar.  Frist endelig fagvalg 1.mars.

1.mars er også frist for å søke skoleplass neste skoleår.

Strålende Mjølfjell-tur

Den andre uken i september gikk den tradisjonelle Vg1-turen til Mjølfjell av stabelen. Uvanlig strålende og varmt vær satte sitt preg på stemningen.

Resultater fra skolevalget

Som ved de fleste andre videregående skoler i Hordaland, viste skolevalget ved Langhaugen store endringer. 70,2% av elevene avga stemme.

Se flere saker