Søknadsfristar til vidaregåande opplæring

Alle som ønskjer plass ved KVV, må søkja skuleplass innan fristen. Dette gjeld òg deg som er elev på Vg1 og Vg2.

Søknadsfrist, ordinært inntak: 1. mars.

Søknadsfrist for dei som ville søkja plass på særskilte vilkår var1. februar.

Søknader skal leverast på nettstaden www.vigo.no .

Treng du hjelp? Kontakt ein av rådgjevarane våre. Kontaktinfo til dei finn du her.

Søknadsfristar til høgskuleutdanning

Søknad: Det er to søknadsfristar, 1. mars og 15. april.

1. mars er søknadsfrist for deg som skal søkja Politihøgskulen, eller luftfartsfag ved UiT Norges arktiske universitet. Same søknadsfrist om søkjer opptak etter særskilt vurdering, om du har utanlandsk vidaregåande utdanning (ikkje Norden) og om du søkjer med realkompetanse. For alle andre søkjarar er søknadsfristen 15. april.

Du finn nærare informasjon og søknadsskjema på sidene til www.samordnaopptak.no

"Me snakkast"

I går inviterte VG1 på studieførebuande, i samarbeid med prosjektet «Me snakkast» og biblioteket, til debatt. Temaet var innvandring og integrering. Vi er imponert over både debattleiarane og alle ungdommane som våga å ta ordet og spørja under vegs. Du kan lesa meir om debatten i Kvinnheringen og Grenda

Studieorienteringsdag

Nyleg hadde skulen vår besøk av dei mest kjende utdanningsinstitusjonane i landet. Dei  informerte elevane våre som går på studieførebuande og påbygg om utdanningsmoglegheiter for høgare utdanning.