Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Invitasjon til foreldremøte 15.oktober.

Det vert foreldremøte på skulen torsdag den 15.10.15 kl. 18.30-21.00. Invitasjon er også sendt via kontaktlærar/ e-post.  Kvelden startar med ei fellesøkt i gymsalen, før kontaktlærar har klasseforeldremøte.  Invitasjon/påmelding finn du her:  

Invitasjon foreldremøte

Mobbeombod for elevar og lærlingar

Visste du at Hordaland Fylkeskommune har eit eige mobbeombod for alle elevar og lærlingar?  Ho heiter Mari-Kristine Morberg og skal jobba for eit godt læringsmiljø for elevane.  Tilbodet skal være eit lågterskel-tilbod, og kjem til å ha kontakt med dei vidaregåande skulane og elevråda.

Mobbeombodet i Hordaland Fylkeskommune

Aktuelt

Musikal JAKTEN PÅ DET GJENGLEMTE

Musikal JAKTEN PÅ DET GJENGLEMTE

I morgon onsdag 23.september er det endeleg klart for framsyning av VG2 STFO sin musikal JAKTEN PÅ DET GJENGLEMTE. Entusiastiske og musikalske elevar ved utdanninga Studiespesialiserande med formgjeving står for regi og framsyning. Mykje arbeid ligg bak, og både lyd, lys og tekst skal "timast". Me gler oss !!

Skulevalet 2015

Skulevalet 2015

Så er skulevalet vel i havn på Fusa vidaregåande skule. Det var stor oppslutnad og interesse, og diskusjonen gjekk livleg utanfor val-lokalet. Her ser me tre av elevane ( Elin Sundvor, Anneli Vinnes og Ruben Boge) som har meiningar om kva dei ønskjer frå lokal-politikarane.

Sjå fleire artiklar