Hugs søknadsfrist 1.mars

Det er no opna opp på Vigo.no for søknad til skule-og læreplass for skuleåret 2016/2017 - sjå link nedanfor

Innlogging skjer med MinID.  Sjekk at du kjem deg inn på søkjarportalen!Hugs å sjekke at mobilnummeret du er registrert med i vigo er rett! Treng du meir informasjon om utdanning er her to gode linker:

www.vilbli.no

www.utdanning.no

Eller ta kontakt med rådgjevar

VIGO.NO

Open kveld 21.januar 2016

Fusa vidaregåande skule inviterer til open kveld torsdag 21.januar 2016, kl. 17.30 –19:30. Då er de velkomne til å få informasjon om programområda:

Helse- og oppvekstfag , Naturbruk ,  Restaurant- og matfag          Studieførebuande utdanning: Kunst-Design-Arkitektur,     Teknikk- og industriell produksjon,   Tekniske- og allmenne fag  TAF-helse -mekaniske fag(TIP) -marine fag.

Ta turen til skulen og få informasjon direkte frå faglærarar og elevar.

Open kafe i kantina.

VEL MØTT!

And the winner is.... Fusa vgs!

Nok ein gong har elevar frå Fusa vgs blitt utnevnt som vinnarar i konkurransen "beste forsider til Inntakskontoret sine informasjonshefte". Vinnarane vart: Rebecca Gjuvsland Skjelnes for Søkjarhandboka 2016, og Sunniva Brendehaug for Inntaksheftet som kjem ut i juni 2016. Begge vinnarane går på Studiespesialiserande utdanningsprogram med formgjevingsfag. Vi gratulerer!

Nøgde hospitantar

Elev Vilde Heggland har intervjua to av hospitantane som   har vore på besøk på Fusa vgs;  Maria Vik og Emilie Rød. På Fusa Vidaregåande skule har det for tida våre mange hospitantar, som har vore interessert i å sjå korleis elevane der har det. Mange kjem nok å besøker skulen, fordi dei vurderer å søke der til våren, slik var det for Maria og Emilie. Begge jentene var på hospitering på studiespesialisering med formgivingsfag, og Maria fortel at ho også har vore hospitant på TAF-linja.

Sjå fleire artiklar