Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

VG2-elevar i praksis (PtF) veke 46-50

I denne perioden er alle VG2-elevane våre på yrkesfag ute i Prosjekt til Fordjupning (PtF) . Omlag 50 elevar frå kokk & servitør, produksjon- og industriteknikk (PIN),  akvakultur, helsefagarbeidar og barne- og ungdomsarbeidarfaget er no ute i ulike bedrifter i regionen vår. Me håpar dei trivst og blir tekne godt imot! Ei stor takk til alle lærebedrifter!  

Meir om Prosjekt til fordjuping

Mobbeombod for elevar og lærlingar

Visste du at Hordaland Fylkeskommune har eit eige mobbeombod for alle elevar og lærlingar?  Ho heiter Mari-Kristine Morberg og skal jobba for eit godt læringsmiljø for elevane.  Tilbodet skal være eit lågterskel-tilbod, og kjem til å ha kontakt med dei vidaregåande skulane og elevråda.

Mobbeombodet i Hordaland Fylkeskommune

Aktuelt

Bjørnefjordmessa 11. og 12.november

Bjørnefjordmessa 11. og 12.november

Fusa vidaregåande skule var godt representert på Bjørnefjordmessa på Nore Neset, Os den 11. og 12.november. Alle utdanningsprogramma våre var der, og tilsette og elevar melder om godt besøk og interesse for tilboda til skulen.

FYR-koordinator til Fusa vidaregåande skule

FYR-koordinator til Fusa vidaregåande skule

Hordaland fk. har fått fire nye FYR-koordinatorar som skal vere frontlærarar i arbeidet med yrkesretting av fellesfaga. Vi er glade for at ei av dei er Alison Rød som arbeider ved skulen vår.

Sjå fleire artiklar