Sommarskule 2016

Sommarskulen blir arrangert i Bergen (på Amalie Skram vgs.), på Askøy, i Knarvik og på Stord.

Fag:
- Matematikk
- Norsk for minoritetsspråklege

20.juni - 1.juli, alle dagar kl.09.00-14.00

Les meir og meld deg på

Vil du bli rektoren vår?

Stillinga som rektor ved Bergen Katedralskole blir ledig 1.august.

Søknadsfrist 8. mai.

Fullstendig stillingsutlysning og søkeinformasjon

Kattenelev til Den Internasjonale Biologiolympiaden

Kristin Hannestad i gjorde en fantastisk innsats og ble en av de fire vgs-elevene som skal representere Norge i den Internasjonal Biologiolympiaden i Hanoi. Vi gratulerer også Marie Hauge som en av de 16 elevene som fikk delta i den norske finalen.

Kunstustilling - Virtual Arts 2016

For Chiara, Mollie, Julie and Oliver their exams have already started. They have opted to take Visual Arts as part of their International Baccalaureate diploma, and their final exams start with them putting on an exhibition of their own artwork. Work which they have developed during the two years of the IB.

Se flere saker