Sammenslåing av Åsane og Lønborg vgs.

Fra høsten 2016 blir de to skolene Åsane og Lønborg slått sammen til én. Dette er første skritt i retning av Nye Åsane videregående som skal stå ferdig ved Vestlandshallen i 2020.

Fra august 2016 blir de ordinære klassene ved Lønborg flyttet til Åsane, mens all voksenopplæring og lærlingetilbud blir samlokalisert på Lønborg.

Også Vg3 Helsesekretærfag blir lagt til Åsane videregående fra høsten av.

Søknadsfrist for skoleåret 2015/16

Velkommen som søker til Åsane videregående skole!
Husk at søknadfristen er 1. mars.
Her er noen gode tips for deg som skal søke:

- Søknaden skal registreres på vigo.no
- Du må bruke MinID for å søke videregående opplæring
- Du vil få svar om plass på SMS, sjekk at nummeret ditt er rett
- Søkerhåndboken finner du her: http://www.hordaland.no/Hordaland-fylkeskommune/opplaering/inntak/

Ny hjemmeside

Nå er de nye nettsidene til skolen på plass. De skal være tilpasset de fleste digitale plattformer, og ikke minst fungere godt på mobiltelefonen din.

Nytt om Slovakiaprosjektet

Våre venner fra Senic i Slovakia hadde sammen med Åsaneelevene, presentasjon for elever og lærere ved Åsane vgs. og fra Tertnes vgs. Rektor ønsket alle hjertelig velkommen, før Olga Hlavackova, prosjektleder fra Slovakia, presenterte prosjektet i sin helhet. Opplæringsavdelingen var representert ved Lene Marit Fjeldsbø.